Δελτίο Τύπου: Tακτική Γ.Σ. και εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων για την ΕΟΚΑ και ΕΣΑμεΑ

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, ανακοινώνει ότι στις 22-06-2020, και ώρα  18:00 – 20:00 μ.μ.,  θα διεξαχθεί Τακτική Γ.Σ. και εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων για την ΕΟΚΑ και ΕΣΑμεΑ, στα γραφεία του Συλλόγου, Κουντουριώτου 5, Δράμα. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 24-06-2020 την ίδια ώρα στα γραφεία του Συλλόγου. 
Πριν από την εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί τακτική Γ.Σ. στις 17:00.  
Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 
ψηφοδέλτιο, να καταθέσουν αίτηση με e-mail ή εγγράφως στα γραφεία του Συλλόγου, Δευτέρα και Τετάρτη τις ώρες 18:00 - 20:00μ.μ. ως τις 20-06-2020.
 
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
 
Η Πρόεδρος
 
Κατσιγιάννη Αγλαΐα

Δελτίο Τύπου: Μένουμε σπίτι Δημιουργικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
          Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της ξάπλωσης του ιού COVID 19 συμμετέχει και στηρίζει την εκστρατεία «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».
Με αίσθημα ευθύνης και συμπαράστασης προς όλα τα μέλη μας,τις οικογένειες τους και τους συμπολίτες μας που μένουν σε οικιοθελή περιορισμό δημιουργούμε το δικό μας σύνθημα 
 
«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ»!
 
     Στην σελίδα του Συλλόγου στο fb,https://www.facebook.com/Syllogos.ParapligikonN.Dramas θα δημοσιεύονται τακτικά βιβλία σε ψηφιακή μορφή, άρθρα γενικού ενδιαφέροντος,οδηγίες για χειροποίητες κατασκευές κλπ και σας προτρέπουμε να μας βοηθήσετε κι εσείς επίσης κοινοποιώντας θέματα λογοτεχνίας,μουσικής,κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
 
             Με την βοήθεια του Θεού θα βγούμε όλοι νικητές…και ίσως και λίγο πιο σοφοί και από αυτή την δοκιμασία!
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ !
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !
ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ !
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ !
 
Με εκτίμηση
 
                                              Το  Δ.Σ.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας

Κουντουριώτου 5
τ.κ. 66100, Δράμα
Τηλ. - Fax: 25210 39059
Κιν. 6970 400665

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Χάρτη

Ο καίρος στη Δράμα