ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/6/2022

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
Η ΔΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΑΞΙ !!!
Μια ακόμη μεγάλη νίκη που αλλάζει κυριολεκτικά την ζωή των συμπολιτών μας με κινητική αναπηρία έγινε πραγματικότητα!!!!!!!
Μετά από σκληρές, επίμονες και πολυετής προσπάθειες του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Δράμας η Δράμα έχει επιτέλους το δικό της όχημα ειδικής μίσθωσης (λευκό ταξί) που θα λύσει το πρόβλημα μετακίνησης των ανθρώπων που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο και όλων αυτών που αντιμετωπίζουν σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Ευχαριστούμε θερμά για τον αγώνα που έδωσε μαζί με τον Σύλλογο Παραπληγικών Ν. Δράμας τον ιδιοκτήτη του οχήματος κ. Γούναρη Φώτη.
Ευχαριστούμε θερμά όσους μας στήριξαν όλα τα χρόνια σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που η νίκη του μας δικαίωσε για ακόμη μια φορά!!!!!
Τέλος, ευχαριστούμε και όλους όσους μας αρνήθηκαν την βοήθεια τους, την στήριξη τους και έβαλαν εμπόδια στον δρόμο μας έτσι ώστε να πρέπει παλέψουμε με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και να ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.
w taxi5w taxi8w taxi8w taxi8w taxi8w taxi8w taxi8

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας

Κουντουριώτου 5
τ.κ. 66100, Δράμα
Τηλ. - Fax: 25210 39059
Κιν. 6970 400665

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Χάρτη